sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Täydelliset kumisaappaat

Monet varmaan ovat kuulleet saksalaisesta kenkäkauppaketjusta nimeltään Deichmann. Edullisia kenkiä ja hillittömän valtaisa valikoima! Pienen sadesään inspiroimana lähdin etsimään kumppareita, koska Suomessa tiedän esimerkiksi Hai-saappaiden olevan vähän liian kalliita ollakseen "vain" kumisaappaita. Missiona on siis löytää täältä, ja nimenomaan Deichmannista, hienot ja käytännölliset kumisaappaat. Eilen en vielä ostanut, koska mielisaappaissani ei ollut kokoja jäljellä. Aion odotella seuraavaa tavaratoimitusta, jolloin 39-40 kokojen saappaita tulee mahdollisesti lisää. Joissain malleissa toki olisi ollut kokojani, mutta en halua joitain vain saappaita vaan juuri sellaiset, jotka ovat erityisen mieluisat. Kuvassa esiintyvät TOP 2 ehdokkaani, tosin hieman siis liian isoina. Tasapohjaisten kenkien kanssa tosin aina vähän mietityttää se, että näytän vaan niin auttamattoman pieneltä ilman korkokenkiä, joita tavallisesti pidän aina. Kun täällä vielä tuntuu olevan niin yleistä, että kaikkien mielestä näytän jotenkin hävyttömän paljon ikäistäni nuoremmalta, niin alan pian vakuuttua, että kun tallailen tuon näköisenä kaupungilla, ihmiset luulevat miuta poikkeuksetta ainakin alle kaksikymppiseksi. Voivoi.

3 kommenttia:

  1. Mistä nahkatakki on? Entä laukku? Ei oikein saa selvää, onko se musta vai tummanruskea mutta juuri tuon tapaista satchel-laukkua olen etsinyt. Varmaan myös Saksasta? Tummemmat saappaat on ehkä vähän paremmat.

    VastaaPoista
  2. Haha, oot kyl kunnon taskuraketti ;) ! Oma systeri näyttää ehkä 10v vanhemmalta, vaik on kans 25 tänä vuon 26.

    VastaaPoista
  3. Vau, kommentteja, kiitos. Nahkatakin olen ostanut ehkä pari vuotta sitten muistaakseni ihan H&M:sta. Laukku on Espritin.... Ja on ruskea : )

    No voi, täytyy sitten varmaan tosiaan keskittyä nauttimaan elämästä nuoren näköisenä... Ainakin Saksassa. Suomessa en ole tavannut kyseistä mielipideilmiötä. Joskus samanikäiset ihmiset tosiaan näyttävät rajustikin eri ikäisiltä. Mikäs siinä.

    VastaaPoista