tiistai 12. maaliskuuta 2013

Kyläilijöitä Neckartorilla!

Asun kaksi pysäkkiä (u-bahn) Stuttgartin päärautatieasemalta pois päin, eli lähellä keskustaa. Tuntuu kuitenkin, että Vaihingenin kaltaista yhteisöä meillä keskustakampuslaisilla ei täällä ole. En tiedä ketään kielikurssilaisia, jotka asuisivat tässä talossa tai edes lähellä. Tämän vuoksi olikin mielettömän mukavaa, kun sain ensimmäiset vieraat kylään.


.
 Syy kyläilylle oli palkintoelintarvikkeiden kokkailu. Valmistettiin paikallista erikoisuutta eli maultascheneita, jotka ovat siis käytännössä raviolin kaltaisia täytettyjä pastakimpaleita mutta tavallista isompia.
Ja palkintohan oli peräisin edellisen päivän menestyksekkäästä kaupunkisuunnistuksesta. Tiimimme otti sopivan rennosti, nautti olostaan ja käytti sopivasti maalaisjärkeä ;) (lue: googlea).


Ensimmäisenä etappinamme suunnistuksessa oli päärautatieaseman torni. En saanut auringon porotuksessa oikein selvää, millaisia kuvia kännykälläni räpsin, ja eihän niistä kovin ihmeellisiä maisemafotoja tullut :D Mutta jonkinlainen muisto nyt sentään kuitenkin jäi tuostakin paikasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti