lauantai 20. huhtikuuta 2013

Ensimmäiset hellepäivät

Hei kaikki,
tiesin kyllä, että olen oikeasti aika etelässä nyt, mutta siltikään mikään ei valmistanut miuta viime viikon 20-30 asteen ilmoihin. Lähinnä kuuman kesäpäivän tuoksut tuntuivat epäloogisilta huhtikuussa. Paloin naamasta puolen tunnin puistomakoilun seurauksena, joten otsan ja nenän päällimmäiset kerrokset kuoriutuivat viikon mittaan onnellisesti pois.
Löysin kotitaloni viereisestä valtaisasta schlossgartenista aivan uusia ja vaikuttavan näköisiä kohtia. Niin vain aurinko ja valo muuttavat maisemaa.


Schlossplatzilla ottamassa rusketusta. Tai punaa.

Ns. takapihaltani. Mukava pieni lampi ja vasemmalla terassi sen rannalla.

Nestehukkaiset neidit haki kokista

Näitä on täällä niiku lokkeja Suomessa
Elämäni akateeminen ulottuvuus on myös ollut suhteellisen kovassa käytössä, sillä jokaiselle Academic writing skills -sessiolle pitää valmistella jotakin tekstintynkää, joka toivottavasti vielä päätyy graduun. Sellaista tapaamiskertaa/seminaaria ei ole, jonka jälkeen mitään ei tarvitsisi kotosalla tehdä tai jatkaa loppuun. Jostain kumman syystä kaikki tapaamiskertani ja suositeltavat oheisseminaarit sijoittuvat tiistaihin ja keskiviikkoihin. Eräs tutorium-tapaaminen on aina maanantai-iltaisin. Eli käytännössä olen vapaalla torstain, perjantain ja varsinaisen viikonlopun päälle vielä lähes koko maanantain. Torstaisin ja perjantaisin sitten kasaan gradua suomeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti